* DDM Praha 6 *

🔒 Přihlášení
✍️‍ Zaregistrovat

📰 Novinky
📅 Kalendář akcí

Turnaje:

🗼 Přebor družstev
🔥 Čtvrteční blicky
🏛 Přebor klubu
👨‍💻 Online přebor klubu
📷 Multimédia
〽️ Šachové skladby

Klub:

💬 Diskusní fórum
 Hattrick fórum
🧒 Šachy pro děti
👨‍👦‍👦 Naši hráči
👥️ Naši uživatelé
* Naše partie
🗺️ Kontakt a historie
🎒 Společné akce
💰 Naši sponzoři

Zajímavosti:

* Počítačový šach
♜♖ Diagramy týdne
* Úloha dne
🧩 Skládačky
📄 Dokumenty
🔗 Odkazy
📑 Tyto stránky

Fotbálek a blicáček 18.8

Po delší absenci se Mistr objevil v předním pražském klubu DDM Praha 6 na Bílé Hoře, aby se mezi přáteli trochu odreagoval na fotbálku a případném blicáčku. Ke svému rozladění však shledal jeden vážný a zásadní nedostatek. Ze skříně totiž zmizel fotbalový míč, který kdysi sám Mistr za nemalý peníz koupil! Samozřejmě nikdo o něm nic nevěděl, přestože ještě před týdnem se s ním vesele hrálo. Muselo se tedy hrát s malým, nedofouknutým, šišatým, starým a vetchým míčkem. I přes tento handicap se však nakonec odehrálo velice kvalitní utkání, ve kterém nakonec šťastně, ale zcela zaslouženě, zvítězili ti elově silnější (Mistr + Johny) nad elově o trošičku slabšími (Honza + Michal) v poměru 20:19.

Po fotbálku ještě následoval blicák za účasti sice skromné, ale jinak kvalitní. Mistr potvrdil "papír" a zvítězil. Ale ani ostatní si nevedli špatně. Lenka zcela suveréně vyhrála mezi ženami a její náskok mohl být ještě vyšší, kdyby v posledním kole zcela vyhranou partii proti Johnymu neprohrála na čas. Honza zvítězil v kategorii o nejlepšího hráče DDM, Johny shrábl cenu pro nejlepšího juniora a Michal pro změnu cenu pro nejlepšího seniora turnaje. Na Mirka zbyla cena za výhru proti hráči s nejvyšším elovým rozdílem.

Celý turnaj proběhl bez zakolísání a bez sebemenšího sporu za řízení zkušeného ústředního rozhodčího - Kauče, takže před začátkem turnaje zvolená tříčlenná komise na případné řešení sporů ani nemusela zasahovat.

 FJMchLHMrΣPořadí
Franta 1111151.
Johny0 111142
Michal00 10124
Lenka000 0006
Honza0011 133
Mirek00010 15

♖♘♗♕♔♙♟♚♛♝♞♜ | Copyright © 2001-2024 ŠK DDM Praha 6 | 📧    Facebook  Ikona DDM