* DDM Praha 6 *

🔒 Přihlášení
✍️‍ Zaregistrovat

📰 Novinky
📅 Kalendář akcí

Turnaje:

🗼 Přebor družstev
🔥 Čtvrteční blicky
🏛 Přebor klubu
👨‍💻 Online přebor klubu
📷 Multimédia
〽️ Šachové skladby

Klub:

💬 Diskusní fórum
 Hattrick fórum
🧒 Šachy pro děti
👨‍👦‍👦 Naši hráči
👥️ Naši uživatelé
* Naše partie
🗺️ Kontakt a historie
🎒 Společné akce
💰 Naši sponzoři

Zajímavosti:

* Počítačový šach
♜♖ Diagramy týdne
* Úloha dne
🧩 Skládačky
📄 Dokumenty
🔗 Odkazy
📑 Tyto stránky

DDM Praha 6 C - konec sezóny 2007

Naše družstvo DDM Praha 6 C obsadilo v sezóně 2006-2007 ve III. třídě přeboru Prahy (skupina 32) druhé místo s bilancí sedmi výher a jedné prohry a s celkovým ziskem 43 bodů z 64 partií. Ze všech družstev, která se ve skupinách III. třídy umístila na druhých místech, jsme získali nejvíce bodů, a tak postupujeme do II. třídy. Všem hráčům družstva gratuluji a děkuji za skvělé výkony. Ve třech zápasech jsme vyhráli nejtěsnějším rozdílem 4,5-3,5, z čehož je patrné, o jak vyrovnané a vypjaté souboje šlo, a tak rozhodoval vysloveně každý půlbod na každé šachovnici.

I když na našich internetových stránkách jsou díky Davidovi a Lence prakticky vyčerpávajícím způsobem zpracovány výsledky a statistiky našeho družstva, uvádím ještě další pojetí výsledků, které bude doufám alespoň pro některé čtenáře zajímavé a čitelné:

Sestava DDM C

Uvedená tabulka jasně ukazuje útočnou sílu našeho družstva. Sestava je navíc krásně ospeckovaná. Ve středu pole máme vedle vysloveně rychlého hráče i jednoho nepředvídatelného. Na křídlech potom dva technické hráče. V útoku a obraně potom většinou hlavičkáře a silové hráče.

I když je stále brzo, mohu prozradit, že pro příští sezónu hledáme další posily. Přinejmenším jednu, navíc s dvojsečnou speckou, pomalý. Nadále budeme vyjednávat s manažerem týmu Svěšnikov o patřičné přestupové částce.

Marek, 5.4.2007

♖♘♗♕♔♙♟♚♛♝♞♜ | Copyright © 2001-2024 ŠK DDM Praha 6 | 📧    Facebook  Ikona DDM